Skräddarsytt för telekom

Emcomp är specialister på avsäkring för applikationsområdet Telekom. Vi erbjuder hydraulmagnetiska automatsäkringar som uppfyller och överträffar de krav som telekomområdet ställer. Automatsäkringarna levereras globalt och har många fördelar tack vare den hydraulmagnetiska konstruktionen. Den medför automatsäkringar med maximal driftsäkerhet som inte behöver underhållas eller servas. En annan avgörande konkurrensfördel är att kretsen får bättre skydd och mer exakt brytning.

 

Exceptionellt hög MTTF och MTBF
I Telekombranschen talar man ofta om MTTF (Mean Time To Failure) och MTBF (Mean Time Between Failure). Våra hydraulmagnetiska automatsäkringar har värden på tusentals år. Lång livslängd och hög driftsäkerhet är kännetecknande för Emcomps automatsäkringar.

 

Internationella godkännanden
Emcomps hydraulmagnetiska automatsäkringar har en internationell godkännandeprofil. Lösningen för avsäkring blir enkel med ett minimalt reservdelslager eftersom samma automatsäkring används oavsett om applikationen ska till Kina, Nordamerika eller Tyskland. Självklart har merparten av Emcomps automatsäkringar Telekombranschens godkännande UL 489A.

 

Begränsat utrymme för elinstallation och säkringar
I telekominstallationer är utrymmena vanligtvis trånga och man söker de mest kompakta komponenterna. Den hydraulmagnetiska tekniken möjliggör smalare automatsäkringar, 13 mm istället för 18 mm för termiska säkringar, vilket resulterar i fler säkringar på mindre yta.

 

Miljösmart teknik som minskar CO2-utsläppen
Tack vare ett lågt inre motstånd minskar förlusterna med den hydraulmagnetiska tekniken. Detta är en viktig konkurrensfördel både för oss på Emcomp och för våra kunder inom Telekom, som värdesätter energismarta lösningar.

 

Fler fakta
Emcomps avsäkring för telekomapplikationer har utvecklats av sydafrikanska CBI. Automatsäkringarna uppfyller flera internationella standarder, däribland IEC/EN/VDE (Europa), UL (amerikanska kontinenten) och CCC (Kina). De finns i standardutföranden och kan också skräddarsys för varje kunds unika miljö.

Produkter i fokus