När allt måste gå som tåget

Kraven på avsäkring för spårbunden trafik och infrastruktur är utöver de vanliga. Tåg och signalsystem exponeras för vitt skiftande temperaturer och tåg utsätts för stora vibrationer. Lösningarna för avsäkring behöver vara praktiska, flexibla och fungera under alla förhållanden.

 

Tåg & Signal är ett av Emcomps nyckelsegment. Vi erbjuder pålitliga hydraulmagnetiska automatsäkringar för spårbunden trafik och signalsystem. Produkterna är underhållsfria och de ingående komponenterna är omsorgsfullt utvalda för att ge avsäkringen maximal livslängd. Den hydraulmagnetiska konstruktionen har en rad praktiska fördelar och ger kretsen bättre skydd och mer exakt brytning.


Många uppdrag inom Tåg & Signal avgörs genom upphandling. Emcomp uppfyller prekvalificeringssystemet TransQ:s särskilda krav och har certifierats och godkänts som leverantör.

 

Se vårt TransQ-certifikat här ...

 

Står emot stora påfrestningar
Skakningar, damm, temperaturskillnader och fuktangrepp är inga problem. Emcomps hydraulmagnetiska automatsäkringar är mer driftsäkra och motståndskraftiga än traditionell termisk avsäkring.

 

Miljösmart teknik som minskar CO₂-utsläppen
Energiåtgången minskar med hydraulmagnetiska automatsäkringar. Detta är en viktig konkurrensfördel både för oss på Emcomp och för våra kunder, som kan driva en mer klimatsmart järnvägsindustri.


Automatsäkringar för olika behov som uppfyller flera standarder
Emcomps automatsäkringar för Tåg & Signal finns i flera utföranden och klarar märkströmmar från 0,1 till 400 A. Produkterna har en viktig sak gemensam: de svarar mot höga krav och har därför ett flertal godkännanden.

 

Fler fakta
Emcomps avsäkring för Tåg & Signal har utvecklats av sydafrikanska CBI. Automatsäkringarna uppfyller flera internationella standarder, däribland IEC/EN/VDE (Europa), UL (amerikanska kontinenten) och CCC (Kina). De finns i standardutföranden och kan också skräddarsys för varje kunds unika miljö.

Produkter i fokus