Gröna Hus

Framtidens hus är Gröna

Det räcker inte längre att automatsäkringarna i fastigheter är pålitliga och praktiska. Kraven ökar på att lösningarna för avsäkring också minskar energikostnaderna och har en uttalad miljöprofil. Vi kallar detta Gröna Hus och strävar alltid mot att ligga i framkant när det gäller framtidens avsäkring.

På Emcomp är Gröna Hus mer än bara business. Med energisnål avsäkring som uppfyller tufft ställda miljökrav gör vi också en tjänst för miljön och kommande generationer.  

Emcomps energideklarerade automatsäkringar bidrar till minskade energikostnader för fastighetsägare, företag och boende. Ökad energieffektivitet är en av nycklarna till en hållbar framtid.

Så här ser lösningen ut för Gröna Hus

Minskad energiförbrukning
Hydraulmagnetisk avsäkring är betydligt mer energisnål än traditionell termisk avsäkring. Detta eftersom automatsäkringarnas inre resistans blir lägre.

Innovativ elinstallation
En av fördelarna med Emcomps hydraulmagnetiska automatsäkringar är att de är mer kompakta än vanliga automatsäkringar. Följden blir en innovativ elinstallation som tar mindre plats i anspråk.

Pålitlig avsäkring som är fri från underhåll
Komponenterna har valts med omsorg för att uppnå maximal livslängd. Automatsäkringarna för Gröna hus ger optimalt skydd och kräver inget underhåll.

Fler fakta
Emcomps avsäkring för Gröna hus har utvecklats av sydafrikanska CBI. Automatsäkringarna uppfyller flera internationella standarder, däribland IEC/EN/VDE (Europa), UL (amerikanska kontinenten) och CCC (Kina). De finns i standardutföranden och kan också skräddarsys för varje kunds unika miljö.

Exempel på automatsäkringar inom applikationsområdet Förnybar Energi:
Q-frame 0,5-200A

Har du frågor om produkterna inom Gröna Hus?
Kontakta oss på 0581-62 15 50 eller [email protected]remove-this.emcomp.se